Kidnapovao i silovao autostoperke

Veroljub S. iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je u poslednja dva meseca u svojoj kući u naselju Bresnica, silovao tri autostoperke, saopštila je policija.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2010.

15:32

Default images

Kako je navedeno, Veroljub S. je autostoperke, uz upotrebu sile odvozio u svoju kuću gde ih je više puta silovao i danima držao protiv njihove volje.

Veroljub S. vozio je automobil marke "fijat tipo", zelene boje i kraljevačkih registarskih tablica, a žrtve je pronalazio u različitim mestima na teritoriji centralne Srbije.

Kako se navodi u saopštenju policije, njegovu identifikaciju otežavala je činjenica da silovane žene ne žive u Kragujevcu tako da nisu znale da pokažu naselje u kojem osumnjičeni živi.

Policija sumnja da je Veroljub S., pored silovanja izvršio i krivično delo protivpravno lišavanje slobode, kao i za razbojništvo, jer je jednoj od žrtava oduzeo novac i mobilni telefon.

Veroljubu S. policija je izrekla meru zadržavanja nakon čijeg isteka će uz krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: