Potraga uslovljena istragom

Potraga za maloletnim Đorđem Andrejićem (13) iz Majilovca kod Velikog Gradišta nije prekinuta, ali njen nastavak biće uslovljen istražnim radnjama.

Izvor: FoNet, Tanjug

Ponedeljak, 02.08.2010.

08:25

Default images

To je rekla portparolka tamošnje Policijske uprave Jasmina Tišma. "Večernje novosti" pišu da je potraga za maloletnim dečakom, koji je nestao 22. jula, obustavljena.

Kako piše taj list, razlozi za obustavljanje potrage za nestalim dečakom su uslovi na terenu usled obilnih kiša koje su padale u subotu.

"Ovoga smo se i plašili, da potraga stane, a da Đorđa nismo pronašli. Pošto gotovo da nema šanse da je on do danas preživeo, ipak bi bilo dobro da se njegovo telo nađe i dostojno sahrani, jer dete treba da počiva u miru”, kaže jedan meštanin.

Gotovo desetodnevna potraga za trinaestogodišnjim Đorđem, u kojoj je učestvovalo po nekoliko stotina ljudi - pripadnika žandarmerije i policije, lovaca i meštana, nije dala rezultate, rekla je Tišma.

Majka nestalog dečaka Marina Andrejić, kojoj je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubila sina, do sada je dala više oprečnih iskaza.

Marina i njen sin Đorđe su 22. jula pošli na njivu u okolini sela Majilovac, odakle se ona vratila, a dečaku se izgubio svaki trag.

Andrejićeva je uhapšena 25. jula, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilničkog ponašanja u porodici, ali je kasnije pred istražnog sudiju izvedena sa preinačenim krivičnim delom i sada se sumnjiči za ubistvo sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: