Povređena dvojica turista iz Srbije

Dvojica građana Srbije su povređena, od kojih jedan teže, u tuči u grčkom letovalištu Pefkohori.

Izvor: Politika, Tanjug

Nedelja, 01.08.2010.

16:30

Default images

Kako je Tanjugu izjavio jedan od povređenih, Miloš Stojanović, do tuče je došlo s grupom mladića, čiju nacionalnost nije mogao da odredi.

Međutim, u izjavi za današnju "Politiku", Stojanović je rekao da ih je napala grupa Albanaca koji "na crno" rade na Halkidikiju.

"Na putu od diskoteke do apartmana, u kom smo bili smešteni, zaustavili smo automobil jer smo videli veliku gužvu na ulici i trotoaru. Kada smo izašli saznali smo da su bez ikakvog povoda na nekolicinu srpskih mladića nasrnula petorica Albanaca, koji 'na crno' rade u mestima na Halkidikiju. Istoga časa kada smo izašli iz auta i nas su počeli da tuku, a kada smo im pružili otpor, odnosno počeli da se branimo, njima se pridružilo još dvadesetak osoba", izjavio je Stojanović za beogradski list.

Prema njegovom svedočenju, drugi momak je teže povređen kada ga je posle bekstva u jednu radnju, izvukla grupa od oko tridesetak mladića i tukla ga pola sata.

On je zadobio teške povrede jer su mu slomljena dva rebra i prebačen je u bolnicu u Poligirosu. Posle tuče automobil naših državljana je potpuno demoliran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: