Privedeno 20-ak mladića iz Zemuna

Beogradska policija je privela dvadesetak mladića iz Zemuna na informativni razgovor kako bi saznala identitet dvojice napadača na Teofila Pančića.

Izvor: B92, Blic

Četvrtak, 29.07.2010.

20:51

Default images

Kako je potvrđeno za B92, svi privedeni od ranije su poznati policiji po nasilničkom ponašanju.

List "Blic" saznaje i da se policiji do sada nije javio nijedan očevidac napada, koji bi svedočio u istrazi slučaja.

U pokušaju da identifikuje napadače, policija je pregledala i snimke sigurnosnih kamera okolnih objekata, a veštači se i metalna šipka kojom je Pančić pretučen, a koja je nađena na autobuskoj stanici na Trgu Branka Radičevića.

Inače, Pančić je u novom broju nedeljnika "Vreme" napisao tekst o napadu na njega, u kojem između ostalog opisuje da su napadači imali kapuljače i da su mlađi. Pančić dodaje da su ga napadači metalnom šipkom udarali svuda po telu i kako su hteli da ga obore na pod, u čemu nisu uspeli. On piše da je ceo napad trajao kratko i da su se napadači udaljili u pravcu centra Zemuna.

Kolumnista nedeljnika "Vreme" opisuje kako je vozač na podu pronašao metalnu štanglu, koju je uzeo krpom i spustio na asfalt. On u tekstu naglašava da niko od putnika nije reagovao na napad, a da su potom napustili autobus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: