Tuča na Dorćolu, trojica povređenih

Zdravstveno stanje triju osoba koje su povređene u noćašnjoj tuči na uglu ulica Strahinjića Bana i Kapetan Mišine na Dorćolu je stabilno.

Izvor: B92

Utorak, 27.07.2010.

01:35

Default images

Dve povređene osobe, A. Đ. i B. R., trenutno su na odeljenju intenzivne nege i njihovo stanje je stabilno, rekao je portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović.

Jovanović je naveo da je jedna osoba dobila povrede koje su nanete i vatrenim oružjem i nožem, dok je druga povređena iz vatrenog oružja i noćas je operisana.

Treća osoba, M. Č., nalazi se na odeljenju hirurgije i ima povredu grudnog koša nanetu nožem, rekao je Jovanović.

Jovanović je noćas izjavio da su trojica povređenih dovezeni u zdravstvenu ustanovu oko jedan sat posle ponoći, da su sva trojica bili u svesnom stanju i da su svi stariji od 30 godina.

Tri osobe su povređene u tuči, koja se dogodila oko ponoći, na uglu ulica Strahinjića Bana i Kapetan Mišine u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u Informativnoj službi Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Tuča se dogodila ispred kafića "Pastiz", a policija radi na ovom slučaju, istakli su u Informativnoj službi MUP-a.

Hitna pomoć, koja je u 00.04 časova dobila poziv da se dogodio obračun, zbrinula je dve osobe, koje su potom prebačene u Urgentni centar, izjavila je Tanjugu portparolka te zdravstvene službe dr Nada Macura.

Jedna osoba imala je ubodnu ranu nanetu nožem ispod leve ključne kosti, nije gubila svest i njeno hemodinamsko stanje, tj. njen puls i krvni pritisak bili su stabilni, istakla je dr Macura.

Druga osoba, muškarac starosti oko 40 godina, imala je četiri ustrelne rane u predelu prepona, jednu u predelu leve butine i razderotinu na potiljku i izgubila je krv, ali je Hitna pomoć preduzela potrebne mere, pa je krvaranje zaustavljeno, objasnila je dr Macura.

Imena povređenih za sada nisu saopštena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: