Uhapšena grupa sa lekarima na čelu

Policija je na području Sombora, Novog Sada, Beograda, Kule, Odžaka i Crvenke uhapsila grupu koja je omogućavala ostvarivanje invalidskih penzija.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2010.

11:22

Default images

Na čelu ove jedanaestočlane grupe su bila dvojica lekara, koji su uz nadoknadu od 3.500 do 5.000 evra omogućavali invalidsku penziju.

Direktor policije Milorad Veljović je izjavio da su na čelu te grupe lekari Rade Perić iz Novog Sada i Radoš Milanović iz Sombora.

Perić je bio član drugostepene komisije u Pokrajinskom fondu Penzijsko-invalidskog osiguranja, a Milanović je lekar specijalista neuropsihijatrije.

Oni se terete da su u periodu od 2007. do 2010, preko određenih lekara i posrednika, omogućavali licima sa područja Vojvodine da dobiju invalidske penzije uz nadoknadu od 3.500. do 5.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: