Metalna stativa pala na dečaka

Jedanaestogodišnji dečak iz Boljevca teško je povređen kada mu je na glavu pala metalna konstrukcija gola na fudbalskom igralištu u Leskovcu.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 26.07.2010.

12:45

Default images

Istražni sudija osnovnog suda u Leskovcu Zoran Stojanović je rekao da je dečak prebačen na neurohirušku kliniku u Nišu i da je u životnoj opasnosti.

Prema navodima ovog istražnog sudije, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata na igralištu u naselju Zele Veljkovića, dok se dečak, najverovatnije, ljuljao na stativi gola.

Metalna konstrukcija gola nije bila čvrsto fiksirana i najverovatnije je zbog toga pala i teško povredila dečaka, koji je bio u gostima kod rođaka u Leskovcu.

Dečaku je prvi u pomoć pritekao jedan lekar iz tog naselja, a potom su stigli lekari Hitne pomoći, prevezli ga do urgentnog centra odakle je prebačen i Niš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: