Mrkonjić: Kazna za kašnjenje aviona

Neko mora da bude kažnjen zbog sinoćnog neopravdanog kašnjenja "Jatovog" aviona iz Soluna, izjavio je danas ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.07.2010.

12:19

Default images

On je naglasio da je takav stav zauzela Komisija za bezbednost u okviru tog ministarstva.

Mrkonjić je novinarima, povodom osmočasovnog kašnjenja "Jatovog" aviona iz Soluna, jer kopilot nije imao važeću dozvolu za letenje, rekao da će putnici sigurno biti obeštećeni.

Avion "Jat ervejza" zadržan je sinoć na solunskom aerodromu zbog problema sa produženjem dozvole člana letačkog osoblja, objašnjeno je u toj kompaniji.

Avion je, sa osam sati kašnjenja, poleteo za Beograd pošto je u Solun poslat drugi pilot i sleteo je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" oko 22.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: