Privrednik tvrdi da su ga oteli

Privrednik iz Prokuplja Radivoje Atanacković kaže da su ga nepoznati ljudi kidnapovali i da su mu pretili oružjem i potom bacili u napušteni kamenolom.

Izvor: Beta

Utorak, 20.07.2010.

14:52

Default images

Atanacković je rekao da su u ponedeljak po podne dvojica nepoznatih ušla u njegovu kancelariju, gurnuli mu cev pištolja u usta, vezali ga izolir-trakom i ugurali u auto.

"Mislio sam da će me ubiti i bio sam iznenađen da su posle više sati, koliko sam proveo vezan u kolima, odlučili da me izbace u stari napušteni kamenolom", rekao je Atanacković.

On je još rekao da su mu otmičari za zglobove privezali i ručnu bombu, kao i da je satima nakon toga puzao do autoputa, gde mu je pomogao jedan vozač i pozvao policiju.

Prokupačka policija danas o ovom događaju nije davala zvanična saopštenja, a istražni sudija Višeg suda u Prokuplju Ivica Rakić rekao je da je istraga u toku i da se ispituju sve okolnosti ovog događaja.

Takođe je dodao da u cilju istrage o ovom događaju do daljeg neće biti objavljivani detalji.

Radivoje Atanacković poznat je javnosti od prošle godine, kada je odsekao sebi dva prsta na levoj ruci, u znak protesta zbog sudskih odluka u sporu koji vodi protiv osiguravajuće kuće Dunav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: