Automobilom usmrtila pešaka

Vlatka K. (32) iz Šida umrla je od povreda zadobijenih kada je na nju dok je pešačila naleteo "reno tvingo" kojim je upravljala Zlata A. (57) iz Bačke Palanke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.07.2010.

16:31

Default images

U trenutku nesreće pored nje je bilo troje dece uzrasta od 5, 12 i 15 godina, koja su ostala nepovređena, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila juče ujutro u blizini Graničnog prelaza Sot u opštini Šid, a Vlatka K. je preminula danas usled teških telesnih povreda u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Zbog sumnje da je izvršila krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, Zlata A. biće nakon policijskog zadržavanja privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: