Novopazarske NVO za hitan dijalog

Nevladine organizacije u Novom Pazaru traže hitan dijalog koji bi doveo do mirnog rešenja problema nastalog nekonstituisanjem Bošnjačkog nacionalnog veća.

Izvor: B92

Subota, 17.07.2010.

10:31

Default images

Sandžački odbor za ljudska prava, Urban-in, Kulturni centar DamaD i Sandžački intelektualni krug, traže od Vlade da prekine politiku održavanja kontrolisanih tenzija.

NVO ističu da istu odgovornost imaju i pojedinci sa izbornih lista koji svojim postupcima, protivnim Zakonu, gaze izbornu volju građana.

"Smatramo da je neophodno da Bošnjačko nacionalno veće bude reprezent cele bošnjačke zajednice. Neophodno je prekinuti dosadašnju praksu da Savetom upravlja jedna politička opcija, već treba da ga čine intelektualci i stručnjaci sa sve tri liste koje su učestvovale na izborima", navode novopazarske nevladine organizacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: