Redžepi na sever šalje policiju

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Bajram Redžepi izjavio je da će kosovske vlasti na sever Kosova poslati specijalne jedinice policije radi reda i mira.

Izvor: B92

Petak, 09.07.2010.

10:08

Default images

On je za "Kohu ditore" rekao da kosovska policija ima potpisan sporazum sa Euleks-om da na sever Kosova pošalje specijalne snage policije za operativnu zaštitu.

"U okviru specijalne jedinice ima i srpskih policajaca. Biće poslati tamo da reaguju da se ne bi pomislilo da su te jedinice protiv srpske zajednice.", izjavio je Redžepi.

"Zadatak će im biti da pomognu u uspostavljanju reda i zakona i ukoliko se ukaže potreba za njihovom pomoći, imaće pravo da idu do Leposavića, do granice", rekao je Redžepi i obećao da će uspostaviti red i u Mitrovici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: