Dačić: Borba protiv korupcije

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić kaže da se nastavlja akcija "Kraba", i druge akcije protiv korupcije, "ne samo u zdravstvu već i u drugim oblastima".

Izvor: Beta

Ponedeljak, 05.07.2010.

14:56

Default images

Dačić je, na pitanje novinara o hapšenju zamenika direktora PTT-a, rekao "da policija ima interes da se taj slučaj rasvetli do kraja".

Reč je o slučaju distribucije, preko Pošte, lažnih uplatnica dan pred izbore u Boru. Uplatnicama su građani pozivani da uplate odredjeni iznos Srpskoj naprednoj stranci.

"Protiv tri osobe su podnete krivične prijave - protiv direktorke Pošte i dve osobe u Boru. Sinoć je policija na informativni razgovor privela još dva lica, a jedno od njih je i zamenik direktora PTT-a", naveo je ministar i dodao da su uzeti njihovi iskazi i da će danas biti predati nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

"Nama je interes da se ovo delo rasvetli do kraja, a o svim drugim konkretnim stvarima odlučivaće Tužilastvo da li su oni krivi i da li je to krivično delo", rekao je Dačić, dodajući da se sigurno može očekivati nastavak te akcije.

Povodom najave zamenika predsednika SNS Aleksandra Vučića da će štrajkovati gladju ako se taj slučaj ne reši, Dačić je rekao da postoji mnogo drugih težih problema i da, kako je rekao, periferne i benigne stvari kao što je pitanje lažnih uplatnica u Boru apsolutno ne zaslužuje da mu se posvećuje toliko velika pažnja.

Pitanje lažnih uplatnica je velika glupost i svi koji su za to odgovorni treba da budu kažnjeni, rekao je Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: