Evakuacija na njujorškom aerodromu

Između 250 i 300 putnika je evakuisano, a jedan terminal na njujorškom aerodromu "Džon F. Kenedi" bio je zatvoren dva sata zbog lažne dojave o bombi.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 05.07.2010.

11:01

Default images

Evakuacija je obavljena u nedelju uveče, posle anonimne dojave da je na aerodromu postavljena bomba, saopštio je portparol aerodroma u Njujorku i Nju Džersiju Džon Keli.

Istovremeno je stigla još jedna anonimna dojava, o tome da je na aerodromu ostavljena torba. Policija je proverila torbu i u njoj nije bila bomba, rekao je Keli.

Među evakuisanim putnicima je bio i srpski košarkaš Igor Rakočević koji je na društvenoj Internet mreži Tviter postavio fotografije evakuacije, naveo je AP.

Kako je Rakočević, posredstvom Tvitera, rekao za B92, na aerodromu nije bilo veće panike zbog dojave o bombi, jedino je obezbeđenje bilo u pripravnosti, dok su ostali putnici, kako je rekao, bili "hladni kao led".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: