"Arogancija funkcionera"

Nepravilno popunjeni upitnici o imovini funkcionera mogu se oceniti kao arogancija, izjavila je direktorka Agencije za borbu protiv korupcije Zorana Marković.

Izvor: B92

Subota, 03.07.2010.

10:40

Default images

Budući da funkcioneri već danima koriguju greške, Markovićeva napominje da "formular zahteva stepen koncentracije za koji nismo sigurni da je uvek bio prisutan".

"Korigovanje imovinskih karti je praktično proces koji neprestano teče", naglasila je Markovićeva i objasnila da Agencija utvrđuje i pronalazi tehničke nedostatke.

Posle toga poziva funkcionere kod kojih su pronađene greške.

"Moram da kažem da su neki pokazali želju da budu potpuno precizni, ali i da je Agencija decembra prošle godine krenula u intenzivnu kampanju kako se formulari popunjavaju", istakla je Marković.

Imali smo 18 okruglih stolova po Srbiji i susreli se sa više od 2.000 funkcionera, podsetila je Marković, potom i na sajtu pokazali primerak pravilno popunjenog formulara.

"I opet su uočene greške u izuzetno visokom procentu. A potom neko kaže kriva je Agencija. To jeste arogancija", ocenila je Markovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: