Aviogeneks sleteo zbog manjeg kvara

Avion tipa Boing 737-200 na čarter letu na relaciji Zakintos-Beograd, prinudno je sleteo u Podgoricu zbog manjeg tehničkog kvara, saopštio je "Aviogeneks".

Izvor: B92

Sreda, 30.06.2010.

12:05

Default images

Posle redovnog tehničkog pregleda avion će nastaviti let za Beograd.

U saopštenju te beogradske kompanije ističe se da se u avionu nalazilo 16 putnika, koji su po sletanju smešteni u aerodromsku zgradu i da je posada po propisanoj proceduri prizemljila avion.

Avion beogradske kompanije "Aviogeneks" prinudno je prepodne sleteo na podgorički aerodrom u Golubovcima, a svi putnici su evakuisani.

Posle sletanja na aerodromsku pistu oko aviona su postavljena aerodromska, vatrogasna i vozila hitne medicinske službe, javili su podgorički mediji.

Direktorka podgoričkog aerodroma Gorica Raičević kazala je da nije bilo mesta za paniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: