Nikolić: Prilično sam potresen

Lider SNS Tomislav Nikolić ne isključuje mogućnost da je naručilac atentata na njega bio Vojislav Šešelj, piše "Politika".

Izvor: FoNet, Politika

Sreda, 30.06.2010.

08:52

Default images

Nikolić kaže da je bio "prilično potresen" saznanjem da je pripadnik zemunskog klana Miloš Simović preneo istražnim organima da je meta atentatora.

Na pitanje "Politike", da li ima istine u vesti da je Šešelj naručio njegovo ubistvo preko Luke Bojovića, Nikolić je odgovorio da "nije lako saznanje da neko može da bude spreman na tako nešto".

"Ja bih čak voleo da se ispostavi da to nije tačno. Ali teško. Pošto otprilike znam veze sa tim ljudima... Takođe, znam da niko nema razloga da o meni laže, posebno ne kada je u policijskoj istrazi. Ako je taj Simović zaista ovo u istrazi otkrio, on nije imao razloga da to izmisli", rekao je on.

"Ovoga puta je to kao da je neko iz porodice. Bez obzira na to šta sam sve doživeo, ja nikada nisam rekao lošu reč o svom bivšem predsedniku", kazao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: