Silovana i ubijena devojčica kod NS

U mestu Stari Ledinci kod Novog Sada, silovana je, a potom i ubijena 8-godišnja devojčica. Policija i meštani u poteri za osumnjičenim 52-godišnjakom.

Izvor: B92

Subota, 26.06.2010.

19:08

Default images

Mladen Ogulinac, osumnjičen za ubistvo i silovanje devojčice iz Starih Ledinaca, još uvek je u bekstvu.

Kako je novinar B92 saznao na licu mesta, ubijena devojčica je bila u kući sa svojim 4-godišnjim bratom kada ju je osumnjičeni Mladen Ogulinac namamio da ode do njega u Ulicu Vuka Karadžića u Starim Ledincima, gde ju je silovao a potom i ubio.

Pretpostavlja se da se događaj dogodio oko 13h, dok su roditelji su bili na poslu. Još uvek se ne zna tačno kako je devojčica umrla, ali se pretpostavlja da je smrt nastupila usled gušenja.

"Ona je pronađena mrtva, prekrivana lišćem sa krpom u ustima, to je sve što znamo. Da li je ugušena nakon silovanja i kako, to ćemo videti nakon obdukcije kad se završi", kaže Tatjana Đurašković, istražni sudija.

Za Ogulincem tragaju sve raspoložive snage pa i sami meštani. Kako su oni rekli, Ogulić je i pre petnaest godina silovao jednu ženu iz mesta i zbog toga je proveo neko vreme na psihijatriji, ali je ubrzo pušten. Dodali su i to da je bio čudan i da sa njim niko iz sela nije želeo da se druži.

Istraga je još uvek u toku. Detalji o tome kada je smrt tačno nastupila i na koji način znaće se nakon obdukcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

166 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: