"NN lice donelo uplatnicu u Boru"

Direktorka pošte u Boru rekla policiji da joj je NN lice donelo priznanicu koju je ona dala da se distribuira.

Izvor: B92

Subota, 26.06.2010.

16:24

Default images

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je direktorka pošte u Boru u istrazi rekla da joj je nepoznata osoba donela lažnu priznanicu sa navodnim računom Srpske napredne stranke.

Dačić je na proslavi Dana Žandarmerije rekao da je valjda svima jasno da on lično nema ništa sa tom uplatnicom.

“Lažnu priznanicu lično mi je predala nepoznata osoba, a zatim sam je prosledila službenicima koji su je dalje delili gradjanima po gradu” - ovako je ukratko, po rečima Ivice Dačića, direktorka pošte u Boru obajsnila policajcima kako su se pojavile famozne priznanice kojima se od građana tražilo da na račun naprednjaka uplate novac uoči izbora u tom gradu.

Dačić je istakao da niko nema nikakvog razloga da optužuje policiju da ne želi da istraži taj slučaj do kraja i pozvao je sve koji imaju druge informacije o tom slučaju da se obrate policiji.

"Osim ovih, drugih informacija o tome nema i ako je nekome lakše da tuži mene, onda je to drugo pitanje", rekao je Dačić u Makišu, gde je prisustvovao obeležavanju 150 godina osnivanja Žandarmerije.

On je poručio da će svako ko je umešan u distribuciju lažnih uplatnica biti procesuiran.

"Smatram da ko god je to uradio sebi nije doneo nikakvu korist, već je postupio protivzakonito i mora da bude procesuiran", istakao je Dačić, dodajući da policija želi da istraži sve.

On je napomenuo da ni policija, ni MUP, kao ni on lično nemaju nikakve veze sa distribucijom lažnih uplatnica i da je to "valjda svima jasno", dodajući da je u Bor prvog dana kada se saznalo za taj slučaj poslata ekipa iz Beograda da utvrdi o čemu se tačno radi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: