Đoković i Karlović snimili duet

Novak Đoković i Ivo Karlović snimili su pesmu „Moja droga je tenis“ povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe i nezakonitog prometa droge.

Izvor: B92

Subota, 26.06.2010.

11:41

Default images

Regionalna humanitarna kompanija „Ambasadori regije protiv droge“ predstaviće pesmu danas, a snimljena je u produkciji Davida Vurdelje, poznatijeg kao Baby Dooks.

Svi zainteresovani moći će da je danas od 12 časova preuzmu pesmu na web adresi www.ambasadori.org.

Iako ponekad neuhvatljivi zbog brojnih obaveza, Novak Đoković i Ivo Karlović odmah su pristali na učešće u projektu, i svoj sportski talenat preneli su u studio. Ivo Karlović je u hip-hop i rok žanru prvi snimio svoj deo pesme u Baby Dooks studiju u Zagrebu. Novak Đoković je u pauzi između mečeva na Srbija openu otpevao svoju deonicu u studiju Digimedie.

Pročitajte na našem Wimbledon specijalu šta su teniseri rekli o ovoj akciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: