Đelić na "Evropa forumu" u Austriji

Potpredsednik Vlade Božidar Đelić boraviće danas i sutra u poseti Austriji, gde će učestovati na konferenciji "Evropa forum" u manastiru Gotvajg kod Beča.

Izvor: B92

Subota, 26.06.2010.

09:57

Default images

Srpski ministar za nauku će na ovom jubilarnom - 15. skupu "Evropa forum", kao ključni govornik učestvovati u debati pod nazivom "Dunavski region u novoj Evropi".

Pored Đelića, koji na konferenciji prisustvuje u svojstvu nacionalnog koordinatora za izradu Dunavske strategije, u debatama će učestvovati i komesar EU za regionalnu politiku Johanes Han.

Učesnici foruma su takođe i ministar za evropske i međunarodne odnose Austrije Mihael Špindeleger i ministar spoljnih poslova Slovačke Miroslav Lajčak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: