Inspekcija uklonila baznu stanicu

Uklanjanje bazne stanice kompanije “Telenor“ za emitovanje internet signala u Inđiji naložila je Komunalna inspekcija u toj opštini.

Izvor: B92

Petak, 25.06.2010.

18:08

Default images

Kako je saopšteno je iz Kabineta predsednika opštine, “Telenor“ je bez saglasnosti komunalnih službi u gradskom parku postavio baznu stanicu za korišćenje besplatnog interneta.

"Rešenjem komunalne inspekcije naloženo je uklanjanje bazne stanice i klupa koje je ovaj operater postavio u gradskom parku", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da opština Inđija od 2005. godine ima svoje dve antene, preko kojih obezbeđuje besplatan bežični internet u krugu zgrade Opštine, u kom se park i nalazi.

Kompanija “Telenor“ juče je saopštila da su uređaj koji emituje internet signal i postament na kojem je stajao potpuno uništeni samo dan nakon što je Internet park u centu Inđije pušten u rad.

Kako je navedeno, zbog ovog "vandalskog" čina “Telenor“ neće postaviti novi uređaj do daljnjeg.

“Telenor“ je ranije otvorio Internet parkove u Novom Pazaru, Nišu, Boru, Beogradu, i Kragujevcu, a u planu je otvaranje takvih parkova u još četiri grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: