Potpisan protokol o readmisiji

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić i ministarka unutrašnjih poslova Austrije Marija Fekter potpisali protokol o sprovođenju Sporazuma o readmisiji.

Izvor: Tanjug

Petak, 25.06.2010.

12:47

Default images

Dačić i Fekterova su nakon potpisivanja u Palati Srbije rekli da je dosadašnja saradnja dve policije bila veoma dobra i izrazili nadu da će tako biti i dalje.

„Nakon šest meseci primene vizne liberalizacije nije bilo nikakvih negativnih tendencija u Austriji'', navela je austrijska ministarka policije.

Fekterova je dodala da je raduje činjenica da su ilegalni ulasci u Austriju smanjeni, kao i stopa kriminaliteta, i da gotovo da nema zahteva građana Srbije za azil.

Delegacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Austrije prisustvovaće i pokaznoj vežbi u bazi Specijalne antiterorističke jedinice u Batajnici, najavio je MUP Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: