Hombah: Otići ćemo neopljačkani

Direktor VAC-a, Bodo Hombah rekao je da će „sa zadovoljstvom ispuniti želju" ministru ekonomije Mlađanu Dinkiću da kao investitor napusti Srbiju.

Izvor: B92

Petak, 25.06.2010.

11:06

Default images

Ministar Dinkić je za "Večernje novosti" izjavio da VAC-u treba javno zabraniti da se vrati u Srbiju ukoliko je tačno da pokušava zakulisno da preuzme taj medij.

Hombah je u odgovoru Dinkiću kazao da bi povlačenje VAC "išlo mnogo brže ukoliko bi srpskom tajkunu čije ime u skladu sa ugovorom ne smem da navedem, naložio, da nam vrati naš novac za kupovinu akcija Novosti.

"Tada ne bismo morali da firme, kod kojih se akcije nalaze u skladu sa zakonima i potpisanim ugovorima registrujemo na nas," primetio je Hombah dodajući da u ovoj situaciji VAC to ipak mora da uradi radi zaštite imovine kompanije.

Hombah je dalje naveo kako je VAC i dalje rešen da se povuče iz Srbije i da pri tome proda imovinu.

"Odlučili smo da odemo, ali nećemo dozvoliti da nas opljačkaju“, zaključio je Hombah.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: