Zabranjen rad "Beoklinici"

Privatnoj klinici "Beoklinika" iz Beograda zabranjeno je obavljanje zdravstvene delatnosti u trajanju od šest meseci zbog smrti pacijentkinje J.P.

Izvor: B92

Sreda, 23.06.2010.

20:00

Default images

Ministarstvo zdravlja izreklo je zabranu “Beoklinici“ jer je pacijentkinja J.P. preminula nakon što je operisana na toj klinici.

Takođe, lekaru specijalisti - anesteziologu B.S. izrečena je mera zabrane obavljanja zdravstvene delatnosti od šest meseci, zbog obavljanja samostalnog rada bez licence lekarske komore Srbije.

Pacijentkinja J.P. iz Paraćina je, nakon operacije grlića materice u "Beoklinici" pala u komu, posle čega je prebačena na VMA, gde je preminula 18. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: