Tatonovi pozivaju svedoke

Roditelji francuskog navijača Brisa Tatona, Suzan i Alen Taton, pozvali su svedoke ubistva njihovog sina da se jave i svedoče o onome što su videli.

Izvor: FoNet

Sreda, 23.06.2010.

18:11

Default images

To bi olakšalo korektan završetak suđenja optuženima, poručuju roditelji Brisa Tatona, koji je ubijen 17. septembra prošle godine u Beogradu.

"Želeli bismo da čujemo i druga svedočenja onoga što se dogodilo 17. sepembra prošle godine u agresiji takozvanih navijača Partizana na takozvane navijače Tuluza", objasnio je Alen Taton u izjavi FoNetu.

Prema rečima Alena Tatona, postoje saznanja da je u “Ajriš pabu“ i na mestu ubistva bilo dosta ljudi, što je rečeno i na suđenju.

"Možda su nešto videli. Neka svedoče o tome i time odaju počast našem sinu" i pomognu da se proces korektno okonča, rekao je Alen Taton.

"Bili bismo im veoma zahvalni, ako bi bilo moguće dobiti njihova svedočenja, jer bi to donelo razjašnjenja u procesu optuženima", poručio je Alen Taton i dodao da "oni mogu da se jave tužiocu ili policiji".

Suzan Taton je izjavila da roditelji proces optuženima za ubistvo njihovog sina prate od prvog dana, od kada je podignuta optužnica i naglasila da imaju poverenje u srpsko pravosuđe.

"Pokušavamo da razumemo. Da dobijemo odogovore. To je teško, ali smo neke uspeli da dobijemo. Sigurno je da je to veoma kompleksan proces i imamo poverenje u srpsko pravosuđe", naglasila je Suzan Taton.

"I baš zato, kao što je rekao moj suprug, ako postoje druge osobe koje su bile na licu mesta, a koje bi mogle da svedoče, neka to učine", istakla je Suzan Taton.

"Bili bismo im veoma zahvalni", poručila je ona i napomenula da bi ta svedočenja mogla biti bez prisustva javnosti, bilo preko advokata, policije i tužilaca.

"To bi možda pomoglo da proces malo više napreduje, da dođemo do pravde", izjavila je Suzan Taton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: