DRI:Žalba na presudu Milosavljeviću

Na prvostepenu oslobađajuću presudu ministru trgovine Slobodanu Milosavljeviću, DRI je uložila žalbu, koja je u sud stigla pre nekoliko dana.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 21.06.2010.

14:21

Default images

Predmet će biti prosleđen Višem prekršajnom sudu koji bi trebalo da donese konačnu odluku, dodao je Marinović.

Zakonom nije propisan rok u kome bi Viši prekršajni sud trebalo da odluči po žalbi DRI.

DRI je protiv Milosavljevića podnela zahtev za pokretanje prekršajnog postupka 18. februara, jer smatra da je njegovo ministarstvo nepravilno uknjižilo trošenje sredstava.

DRI smatra da je plaćanje 17 slika za monografiju "Srbija dunavski sliv" trebalo knjižiti kao predmet, a ne, kako je to urađeno, kao uslugu.

Zbog sličnih prekršaja suđenje čeka još 10 bivših i sadašnjih ministara i osam drugih državnih funkcionera, a sutra u 11 sati bi pred sudijom za prekršaje trebalo da se pojavi bivši ministar prosvete Zoran Lončar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: