Uhapšeni zbog trgovine narkoticima

U nastavku akcije „Morava“ pripadnici SBPOK-a, leskovačke policije i Višeg tužilaštva presekli su međunarodni lanac trgovine narkoticima i uhapsili sedam osoba.

Izvor: B92

Petak, 18.06.2010.

08:39

Default images

Ova sedmočlana udružena grupu je iz Skoplja, Leskovca i Priboja.

Kako B92 saznaje, uhapšeni su Erik Ahmetović (28) i Edin Liman(19) iz Skoplja, Anes Bajramović iz (25) Priboja, Bojan Stojanović zvani Brendi (37), Ljubiša Stanković zvani Macan (46), Branko Spasić zvani Bane Kik-bokser (33) i Mile Kuzmanović (32) svi iz Leskovca.

Oni su uhapšeni zbog udruživanja i preprodaje narkotika.

Otkriveni su kada je na graničnom prelazu Batrovci nedavno, u autobusu na relaciji Skoplje - Rijeka, pronađeno 500 grama heroina i tom prilikom su uhapšeni Bajramović i Liman, koji su kao kuriri prenosili drogu.

Policija je više od tri meseca posmatrala aktivnosti osumnjičenih i hapšenja su usledila tek kada je čitava grupa otkrivena. Svi oni su priznali u policiji dela zbog kojih su osumnjičeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: