Istaga protiv kradljivaca kablova

Osnovni javni tužilac u Zrenjaninu pokrenuo je zahtev za spovođenje istrage protiv grupe od 13 lica osumnjičenih da su krali kablove.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.06.2010.

16:10

Default images

Protiv njih devetorice određen je i pritvor, saopšteno je na konferenciji za novinare u Osnovnom javnom tužlaštvu.

Osumnjičeni su Dalibor N., Mileta N., Dragan N., Saša K., Bakšim Z., Sava T., Duško L., Miša F., Boban R., Dragan L., svi iz Zrenjanina, Kristjan S. i Mića Š. iz Srpskog Itebeja i Robert T. iz Rume.

Oni su od 28. maja do 3. juna ove godine u Zrenjaninu, kao grupa, u nameri da sebi pribave protvpravnu imovinsku korist, iz magacina rezervnih delova "Termoelektrane -Toplane", u više navrata prisvojili kablove sa drvenih koturova kao i cevi, ukupne vrednosti 4 695 699 dinara.

Dragan L. je osumnjičen i za produženo krivično delo zbog toga što je u svojoj kući u Surdučkoj ulici u Zrenjaninu od dvanaestorice optuženih u više navrata kupovao ukradene kablove, bakar dobijen od topljenja kablova i bakarne cevi.

Dalibor N., Mileta N., Saša K., Bakšim Z., Sava T., Robert T., Duško L., Kristjan S. i Mića Š. su u pritvoru, na osnovu rešenja istražnog sudije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: