Povređeni Srbi na Kosovu

Jedan kosovski Srbin lakše je povređen, a još dvojica su zadobila ogrebotine kada ih je sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice napalo nekoliko Albanaca.

Izvor: B92

Petak, 11.06.2010.

10:02

Default images

Portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti je izjavio da je policija privela trojicu napadača koji su saslušani i protiv njih je pokrenut krivični postupak.

Hoti je rekao da će oni biti pušteni da se brane sa slobode. U poslednja 24 časa ovo je drugi ozbiljan incident u Kosovskoj Mitrovici, a policija Euleksa je pojačala prisustvo u mešovitim gradskim kvartovima.

Hoti je dodao da se radi o etnički motivisanom napadu i da u policiji pretpostavljaju da je to odgovor na napad Srba na Albance u Kosovskoj Mitrovici, koji se dogodio u sredu.

Šest osoba, od kojih su identifikovana dvojica srpskih mladića, pretukli su u sredu uveče u Mikronaselju u severnom delu Kosovske Mitrovice četvoricu albanskih mladića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: