Berluskoni odšetao sa konferencije

Italijanski premijer Silvio Berluskoni iznenada je odšetao sa zajedničke konferencije za novinare sa španskim kolegom Hose Luisom Sapaterom.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.06.2010.

19:50

Default images

Predsednik italijanske vlade ostavio je zbunjenog Sapatera samog sa novinarima.

"Ostavljam svog prijatelja da odgovara na pitanja novinara, verovatno o njegovoj poseti Vatikanu... Želim mu svako dobro, kao što bi poželeo svakom svecu, jer je on u stanju najviše milosti pošto ga je papa blagoslovio", rekao je Beluskoni i odšetao s konferencije za novinare, prenosi Rojters.

Sapatero se nasmešio i samo zabezeknuto pogledao u pravcu Berluskonija pre nešto je italijanski premijer sišao s podijuma.

Španski premijer je sam odgovarao na pitanja novinara, ali zbog nemile, konfuzne situacije jedna od glavnih televizijskih kanala prekinula je prenos sa konferencije za novinare u Rimu.

Britanska agencija navela je da nije jasan razlog za takav postupak italijanskog premijera, i navela kao mogući razlog sve hladniji odnos Berluskonija sa novinarima.

Britanski BBC proglasio je Berluskonija političarem s najnegativnijim publicitetom u prošloj godini zbog skandala sa prostitutkama i njegovih neprimerenih izjava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: