S. Venac: Odbornici napustili DSS

Četiri odbornika DSS u opštini Savski venac napustili tu stranku zbog sukoba sa predsednikom gradskog odbora te stranke Andrejom Mladenovićem.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.06.2010.

17:17

Default images

Oni su saopštili da će i dalje ostati odbornici u Skupštini opštine Savski venac.

U saopštenju su naveli da su nezadovoljni odlukom Andreje Mladenovića o raspuštanju opštinskog odbora te stranke na Savskom vencu jer je, kako tvrde, taj odbor dobro radio.

Prema njihovim navodima, sukob je počeo inicijativom opštinskog odbora Savski venac za smenu Andreje Mladenovića.

Naveli su da su DSS napustili nezadovoljni i time što Mladenović ne poštuje statut stranke i ne zakazuje sednice gradskog odbora više meseci iako je obavezan da to učini jednom mesečno.

Oni su negodovali i zbog izjave Maldenovića da se ponosi svojom potredsednicom Gordanom Matijašević, protiv koje je pokrenut krivični postupak zbog zloupotrebe službenog položaja i nanošenja štete gradskom budžeta u iznosu od 108.475.842 dinara.

Andreja Mladenović je u izjavi agenciji Beta odbacio sve optužbe navodeći da su tvrdnje neistinite i da je opštinski odbor Savski venac raspušten jer je radio loše.

"To su neke njihove tvrdnje koje nisu istinite, ali ono što je istina to je da smo imali statutarni razlog da raspustimo taj opštinski odbor. Nakon toga određeni broj ljudi naravno nije bio zadovoljan jer su oni bili razlog i njihov loš rad za raspuštanje opštinskog odbora", rekao je Mladenović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: