MKD: Uhapšen državljanin Srbije

Makedonska policija je uhapsila jednog državljanina Srbije, koji se nalazi na međunarodnoj poternici, javlja Makfaks.

Izvor: B92

Četvrtak, 03.06.2010.

12:24

Default images

Ministarstvo unutrašnjih poslova u Skoplju je saopštilo da je M.O. uhapšen jutros oko 8:45 časova na graničnom prelazu Tabanovce.

U saopštenju se kaže da je pogranična policija, prilikom kontrole putnika, utvrdila da je M. O. tražen međunarodnom poternicom. Pri pokušaju da ga uhapse, Srbin je krenuo da beži na "ničiju zemlju" u međugraničnom prostoru.

Policajci su potrčali za njim da ga uhvate i privedu. U toj trci M.O. je udario po ruci policajca u kojoj je ovaj držao službeni pištolj. Od udarca je pištolj opalio, a metak je pogodio drugog policajca u rame.

Ranjeni policajac je prevezen u kumanovsku bolnicu, a državljanin Srbije je priveden i makedonska policija radi na rasvetljavanju slučaja. Zasad nema informacije zbog čega se traži pritvoreni kriminalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: