Dinkić uručio ugovore poslodavcima

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić uručio je ugovore poslodavcima koji će obezbediti privremeni posao za 180 nezaposlenih sa područja kraljevačke filijale NSZ.

Izvor: B92

Utorak, 01.06.2010.

14:07

Default images

Među poslodavcima je sedmoro iz Kraljeva i po dvoje iz Vrnjačke Banje i Raške. Vrednost projekta je oko 23 miliona dinara.

"Kraljevo se našlo na listi gradova u kojima finansiramo javne radove zato što ima veoma visok procenat nezaposlenosti od čak 32", rekao je Dinkić.

Direktor Nacionalne službe za zapošljavanje Dejan Jovanović je istakao da od danas poslodavci mogu elektronskim putem da obave prijavu i ođavu radnika.

Ministar Dinkić posetu Kraljevu jutros je počeo obilaskom aerodrome "Lađevci" gde je najavio da će ovaj objekat do kraja 2011. godine biti otvoren za civilni saobraćaj.

U poseti Kraljevu je i ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović, a ministri će se u Regionalnoj privrednoj komori susresti s privrednicima iz Raškog i Moravičkog okruga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: