Usmrćen vatrenim otužjem

Muškarac Ž.B. (33), koji je pogođen iz vatrenog oružja, podlegao je povredama, potvrđeno je u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2010.

07:59

Default images

Ž.B. je u 00.50 časova dovezen u Urgentni centar, a podlegao je povredama u 06.20 časova, istakli su u Medija centru Kliničkog centra Srbije.

Hitna pomoć je u 00.35 časova dobila poziv da je iz vatrenog oružja na dolaznom peronu Autobuske stanice "Lasta" povređena osoba koja je prebačena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, izjavila je ranije portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Ž. B. je, kako je prenela RTS, ekipa Hitne pomoći sa prostrelnom ranom na glavi prevezla u Urgentni centar, a pronađen je na prilazu starom Savskom mostu u neposrednoj blizini "Lastinih" perona kako leži u lokvi krvi.

Istraga će pokazati da li je reč o ubistvu ili samoubistvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

22 h

Podeli: