Krivična prijava za dečaka

PU u Novom Sadu podnela je krivičnu prijavu protiv dečaka od 14 godina, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo obljube deteta.

Izvor: B92

Petak, 28.05.2010.

15:17

Default images

Osnovano se sumnja da je dečak, 19. maja svojim mobilnim telefonom snimio seksualni odnos sa 13-godišnjom devojčicom, a snimak potom pokazivao i prosleđivao drugovima.

Policija kao i nadležni u Centru za socijalni rad i u novosadskoj Osnovnoj školi "Kosta Trifković" će u nastavku ispitivanja slučaja utvrditi da li je bilo još zloupotreba i ko sve snosi odgovornost za takvo ponašanje.

Nezvanično je u medijima objavljena pretpostavka da je snimak seksualnog čina dvoje dece nastao u školskoj svlačionici a među učenicima počeo da kruži prošle sedmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: