Sastanak tužilaca na Brionima

Na Brionima se danas i sutra održava regionalna konferencija državnih tužilaca o procesuiranju ratnih zločina na kojoj učestvuje i Serž Bramerc.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.05.2010.

08:28

Default images

Haški tužilac je skup ocenio kao vrlo važan s obzirom na to, kako je rekao, da ima mnogo otvorenih pitanja, naročito u svetlu činjenica da rad suda prestaje za tri godine.

U radu konferencije učestvuje hrvatski predsednik Ivo Josipović, američki ambasador za ratne zločine Stiven Rap i srpski tužilac Vladimir Vukčević.

U radu konferencije učestvuje hrvatski predsednik Ivo Josipović, američki ambasador za ratne zločine Stiven Rap i srpski tužilac Vladimir Vukčević.

"Regionalna saradnja jedan je od ključnih prioriteta za glavnog tužioca Haškog tribunala Serža Bramerc. Regionalna tužilačka konferencija na Brionima biće jedna od prilika da se utvrde njeni uspesi i identifikuju oblasti u kojima je neophodno njeno poboljšanje", izjavila je portparolka tužilaštva u Hagu Olga Kavran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: