Nove pretnje na Fejsbuku

Poslaniku G17 plus u Skupštini Vojvodine Danetu Pribiću danas su na društvenoj mreži Fejsbuk upućene pretnje, saopštio je G17 plus.

Izvor: B92

Petak, 21.05.2010.

22:29

Default images

Osoba pod pseudonimom "Rodoljub Serbski" pozivao je Pribića na fizički obračun i vređala ga na nacionalnoj, političkoj i ličnoj osnovi, navodi se u saopštenju.

Pribić je MUP-u Srbije, Sekretarijatu u Novom Sadu, podneo krivičnu prijavu protiv osobe koja se predstavlja kao "Rodoljub Serbski".

Stranka G17 plus osudila je napad na Pribića i zatražila od državnih organa da preduzmu sve mere da se osoba koja je uputila pretnje identifikuje i procesuira.

"Svi nosioci javnih funkcija, kao i građani cele Srbije, moraju da budu zaštićeni od činova agresije. Raspirivanje nacionalne, verske i svake druge netrpeljivosti je nedopustivo i kažnjivo i ovakvo ponašanje u Srbiji se mora zaustaviti", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: