Pritvor osumnjičenom profesoru

Leskovački sud odredio osmodnevni pritvor profesoru fizičke kulture u penziji Draganu D. (64) iz Leskovca zbog sumnje da je seksualno uznemiravao jednu učenicu.

Izvor: Beta

Petak, 21.05.2010.

17:02

Default images

Dragan D. je bio razredni starešine devojčice i prema ranijem saopštenju policije sumnja se da ju je seksualno uznemiravao tri godine.

Majka devojčice je rekla agenciji Beti da ništa nije naslućivala, ali da su je uznemiravale učestale glavobolje njene kćeri po povratku iz škole.

"Nikada sebi neću oprostiti što nisam na vreme primetila šta se mom detetu dešavalo, ali razredni starešina se predstavljao kao dobar pedagog i zaštitnik naše dece", rekla je ona.

Prema njenim navodima, devojčica se odlučila da se požali roditeljima posle proslave koju je Gimnazija organizovala u restoranu povodom odlaska u penziju Dragana D.

Dva dana kasnije devojčica i njen otac prijavili su Dragana D. leskovačkoj policiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: