Labus: Bez komentara o SNS

Nekadašnji potpredsednik Vlade i bivši lider G17 plus Miroljub Labus nije želeo da komentariše navode o prelasku u Srpsku naprednu stranku.

Izvor: Tanjug

Sreda, 19.05.2010.

15:59

Default images

Na pitanje novinara da li su tačne spekulacije medija da će postati novi član naprednjaka, Labus je kazao da ne želi to da komentariše.

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić je rekao da je priča o prelasku Labusa izmišljena, kao i da su on i njegov zamenik Aleksandar Vučić Labusa videli pre godinu dana na prijemu kada se opraštao ambasador EU i da su tada razmenili nekoliko rečenica.

"Ni Aleksandar Vučić ni ja nemamo nikakvih saznanja, niti nam se Labus obratio, tako da to ostaje u sferi spekulacija i nagađanja, kao što bi moglo da se nagađa o tome da bi Boris Tadić mogao da pređe kod nas kad već prelaze ljudi iz njegovog kabineta", rekao je Nikolić.

Labus je bio potpredsednik Vlade Srbije od 3. marta 2004 do 3. maja 2006. godine kada je podneo ostavku zbog suspendovanja pregovora o pridruživanju Srbije i Crne Gore Evropskoj uniji, a bio je i predsednik G17 plus od njenog osnivanja do 13. maja 2006. godine kada je podneo ostavku na tu funkciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: