DSS: Kritika vlasti, ne opozicije

Predsednik DSS Vojislav Koštunica rekao je, nakon polemike sa SNS, da će se politika DSS-a bazirati na kritikama vlasti, a ne na raspravama sa opozicijom.

Izvor: Beta

Sreda, 19.05.2010.

15:23

Default images

"Mi ćemo voditi svoju politiku oštre kritike vlasti jer je vlast odgovorna zato što je upropastila zemlju", navodi se u izjavi Koštunice.

Prema njegovim rečima, državotvorna i razvojna politika koju predstavlja DSS utvrđuje pravi put na političkoj sceni Srbije. On je naveo da u Srbiji neće biti dvopartijskog sistema, jer to nije realno, a i nije u tradiciji.

Dodao je da politika DSS zauzima posebno mesto jer je to "politika u čijoj su osnovi nacionalni interesi, pravna država i razvoj srpske privrede".

"To ne znači da za nas nije moguća saradnja opozicionih stranaka na raspisivanju izbora, već znači da će DSS voditi svoju politiku i insistirati na našem trećem političkom putu. Uvereni smo da je naša politika najbolja za Srbiju", naveo je Koštunica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: