Nov, a poznat glas u "Dizanju" B92

Radio B92 koji je juče proslavio 21. godinu, u okviru rođendanske nedelje pripremio je veliki broj iznenađenja u zabavnom i u informativnom programu.

Izvor: B92

Nedelja, 16.05.2010.

17:03

Default images

Najveća promena je novi jutarnji program "Dizanje", koji će voditi Miloš Maksimović.

Inače, Radio B92 rođendan obeležava sa skoro 1,5 miliona slušalaca širom Srbije, kao i najslušanijim informativnim, govornim i zabavnim programima.

Nedelja u kojoj Radio B92 slavi 21. godinu postojanja obeležiće brojni noviteti, ali i osveženja najslušanijih radijskih programa u Srbiji.

Zaštitni znak Devedesetdvojke i dalje ostaju aktuelne teme i zanimljivi prilozi u okviru informativnog programa.

"Emisija ‘Kažiprst’ koja je na programu od ponedeljka do četvrtka u pola deset sledeće nedelje dovodi kao i uvek najinteresantnije goste. Njima će u ime više od 100 000 svakodnevnih slušalaca pitanja postavljati autorke Suzana Trninić i Danica Vučenić“, kaže producentkinja Radija B92, Ana Martinoli.

"I ‘Kažiprst’ će se osećati rođendanski i slavljenički, 21 godina nije malo, nije ni mnogo ali je jako važno. Ja sam pripremila zanimljive goste, pripremila sam gostovanja Aleksandra Vučića, potpredsednika SNS-a, Ivice Dačića, ministra policije, međutim posebno iznenađenje za sve slušaoce i gledaoce RTV B92 pripremam za sredu, a u utorak uveče u našim vestima saznaćete ko će to biti“, najavljuje urednica "Kažiprsta" Danica Vučenić.

Pored “Kažiprsta”, najslušanije informativne emisije Radija B92, “Jutarnji dnevnik” i “Svet u 2”, pripremile su specijalne serijale koji će obrađivati neke od najaktuelnijih tema iz oblasti politike, društva, ekonomije, kulture. Slušaoci će u rođendanskoj nedelji moći da saznaju nešto više o lokalnim izborima, prošlim i budućim, sa aspekta transparentnosti troškova stranaka, spornim privatizacijama i kriterijumima po kojima se neki ugovori poništavaju, najvećim problemima u zdravstvu, a Informativna redakcija Radija B92 istraživaće i da li je pank umro u Srbiji, u iščekivanju beogradskog koncerta grupe Pekinška patka.

Emisija “Neviđeno” rođendan B92 proslaviće uz mnogo nove muzike, besplatnih karata za koncerte Massive Attack, Thievery Corporation, Roni Size, Refract festival...

Kao posebno iznenađenje, slušaoce očekuje mogućnost da osvoje putovanje po mediteranskoj Evropi - od Barselone, preko Lisabona, Madrida do Ðenove - sve u terminu od 18 do 20 sati radnim danima.

"Kada je u pitanju muzički program, privodimo kraju veliku muzičku akciju u kojoj smo birali najbolje pesme 21. veka. Glasanje traje još sedam dana, a u subotu 22. maja, tokom celog dana, slušaoci će moći da čuju listu 100 najboljih pesama koje je publika sama birala”, najavljuje Ana Martinoli.

“Pomenula bih i emisiju ‘Jabuka na dan’ koja će se u nedelju, 23. maja, baviti estetskom hirurgijom. Istraživaćemo koji su to zahvati u plastišnoj hirurgiji koji se kod nas najčešće rade, koji su to najopasniji zahvati i kako je ekonomska kriza uticala na ovu medicinsku granu u Srbiji", najavljuje ona.

Najveće iznenađenje u rođendanskoj nedelji je novi jutarnji program "Dizanje". Svakog radnog dana od 6 do 9 budićete se uz Miloša Maksimovića, koga gledaoci jutarnjih vesti već dobro znaju.

Miloš je o tome šta slušaoce očekuje u "Dizanju" govorio gostujući u Vestima TV B92, što možete pogledati ovde:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: