Tadić neće pregovarati sa Tačijem

Kabinet predsednika Srbije demantovao je navode prištinskih medija da će predsednik Boris Tadić predvoditi razgovore sa Prištinom o tehničkim pitanjima.

Izvor: B92

Petak, 14.05.2010.

16:00

Default images

Kako je rečeno agenciji Beta u Tadićevom kabinetu, Srbija želi da pregovara o statusu Kosova, ali se zalaže i za pregovore sa Prištinom o tehničkim pitanjima, ali takve pregovore ne treba da predvodi predsednik države.

U kabinetu takođe podsećaju da postoje i razgovori o implementaciji plana od šest tačaka.

Pozivajući se na neimenovane izvore prištinski “Ekspres“ je objavio da su "posle mnogobrojnih konsultacija sa međunarodnim faktorima premijer Kosova i predsednik Srbije prihvatili" da predvode "novu seriju pregovora kojima se želi rešiti niz pitanja koja drže blokiranim saradnju između Kosova i Srbije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: