Koliko Berluskonija košta razvod

Italijanski Silvio Berluskoni moraće svakog meseca da za svoju ženu Veroniku Lario, s kojom je u brakorazvodnoj parnici, izdvoji 300 000 evra.

Izvor: Beta

Utorak, 11.05.2010.

19:22

Default images

"Kavaljer (što je Berluskonijev nadimak) moraće od sada svakog meseca da ispiše ček na 300 000 evra" 53-godišnjoj Veroniki Lario, kao i da joj garantuje da dok je on živ, može da koristi velelepnu vilu Makerio, u predgrađu Milana, piše list “Republika“ u svom internet izdanju.

Berluskoni i Lario, u pratnji advokata, došli su do tog sporazuma u subotu pred sudijom Glorijom Serveti koja je uspela da približi prvobitno veoma suprotstavljene stavove supružnika.

Prema pisanju italijanske štampe, Veronika Lario je u početku tražila vlasništvo nad vilom Makerio i mesečnu apanažu od 3,5 miliona evra.

Veronika Lario koja je sa Berluskonijem bila 30 godina u braku, i za koga se udala sa 19 godina, nakon svog prvog razvoda, pokrenula je brakorazvodnu parnicu u maju prošle godine.

Ona je tada objasnila u pismu upućenom dnevnim listovima da "ne može da ostane da živi sa čovekom koji se druži sa maloletnicama".

Mediji su prošle godine opširno izveštavali o tome da je Berluskoni bio na proslavi rođendana 18-godišnje Noemi Leticije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: