Ubijena starica u Prokuplju

Starica J.V. iz Prokuplja pronađena je mrtva u svom stanu u centru grada, a prema prvim rezultatima istrage, motiv ubistva je koristoljublje.

Izvor: Beta

Utorak, 11.05.2010.

14:24

Default images

Sudija Višeg suda u Prokuplju Miroslav Bulatović rekao je da je osamdesetjednogodišnja starica ubijena u svom stanu, da su lekari na njenom telu pronašli više rana od noža a da je smrt nastupila najverovatnije zbog gušenja.

Vrata stana u kojem je živela sama policija je pronašla razvaljena a kabl telefonskog aparata je bio iščupan iz zida, kaže Bulatović i dodaje da je nesrećnu staricu, mrtvu u lokvi krvi kraj ulaznih vrata, pronašla žena koja joj je donosila namirnice i brinula o njoj.

Prema prvim navodima istražnih organa, motiv tog ubistva je koristoljublje jer su svuda po stanu vidljivi tragovi premetačine u kojoj je napadač tražio novac ali ga nije našao.

Novčanik sa nekoliko hiljada dinara policija je pronašla sakriven u dušeku kreveta na kome je starica spavala, kaže Bulatović i dodaje da je istraga u toku, da se očekuju nalazi obdukcije i da policija intenzivno traga za počiniocem tog zločina.

Starica je živela od skromnih primanja a njen stan se nalazi na oko 100 metara od policijske stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: