Incident u skupštini Lapova

Privatni preduzetnik iz Lapova Miloš Milovanović tvrdi da ga je fizički napao zamenik predsednika opštine Slavoljub Ivković i naneo mu povrede.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.05.2010.

18:28

Default images

Milovanović tvrdi da ga je Ivković napao samo zato što se žalio na loš kvalitet vode u toj opštini. Ivković, međutim, demantuje da je fizički napao i povredio Milovanovića i naglašava da su prisutni službenici sprečili da sukob eskalira. Kragujevačka policija je protiv obojice podnela prekršajne prijave, a protiv Milovanovića i krivičnu zbog navodnog napada na službeno lice.

Privatni preduzetnik iz Lapova, Miloš Milovanović, vlasnik ribarnice i servisa za pranje vozila i tepiha, tvrdi da je krivicom opštinskih vlasti njegov biznis ugrožen.

Zbog lošeg kvaliteta vode je, kako kaže, u njegovoj ribarnici crklo oko 300 kilograma ribe, a u perionici su se pokvarile mašine zbog mulja i peska iz vode.

Zato je zapušenim mašinskim filterom pokušao da nadležne u opštini upozna sa kvalitetom vode i štetom koju trpi.

Zamenik predsednika opštine Lapovo, međutim, tvrdi da nijednog trenutka nije dotakao Milovanovića.

Međutim, i Milovanović tvrdi da je žrtva i da nije udario zamenika predsednika opštine.

Milovanović je prethodne noći zbog lakih telesnih povreda zadržan na posmatranju u kragujevačkom Urgentnom centru, odakle je danas pušten na kućno lečenje.

Ko je koga fizički povredio utvrdiće policija, međutim, obojica aktera ovog incidenta slažu se u oceni da Lapovo ima problema sa vodosnabdevanjem, jer vodovodni sistem čine azbestne cevi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: