Gros tvrdi da je Trajkovski ubijen

Švajcarski evroposlanik Andreas Gros ostaje pri tvrdnji da je pogibija bivšeg makedonskog predsednika Borisa Trajkovskog bila ubistvo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.05.2010.

13:25

Default images

Gros je, kako prenosi “Dojče vele“ na makedonskom jeziku, najavio i drugi izveštaj o avionskoj tragediji u Bosni od 26. februara 2004. godine. "To je moje lično ubeđenje. Ja sam uveren da je reč o ubistvu, što temeljim na novim informacijama o kojima još ne mogu da govorim", kaže Švajcarac.

"Ovo moje lično mišljenje se zasniva i na poznavanju neverovatnih protivrečnosti koje logično vode preptpostavci o ubistvu", tvrdi Gros koji je najavio skoru posetu Makedoniji kada informacije treba da se saopšte javnosti.

"Dokazi nisu u mojim rukama, ja nisam rukovodilac istrage, samo sam njegov sitan pomoćnik. No, oni koji me poznaju, znaju da ne govorim naprazno", zaključio je evroparlamentarac Gros.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: