Milosavljević ne podnosi ostavku

Medijske spekulacije da će ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneti ostavku posle praznika su apsolutno netačne, rečeno je za B92 u G17 plus.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

12:38

Default images

U toj stranci kažu da će se ministar vrlo brzo vratiti na posao. Ministar zdravlja Tomica Milosavljević je izašao iz minhenske bolnice "Groshadern" nakon operacije diskus-hernije i doputovao je u Beograd, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Milosavljević je, kako je navedeno, iz bolnice pušten u četvrtak, uspešno se opravlja i ubrzo bi trebalo da se vrati na posao.

Ministar Milosavljević je zbog problema s kičmom operisan na Neurohirurškom odeljenju klinike "Groshadern" u Minhenu prošle nedelje nakon pregleda i konsultacija sa stručnjacima nemačke klinike, koji su konstatovali da je neophodna hitna operacija, jer bi u suprotnom svako odlaganje bilo pogubno.

U Ministarstvu su ranije objasnili da se Milosavljević, zbog ozbiljnih problema sa slabinskim delom kičme, poslednjih mesec dana, bez ijednog dana bolovanja, lečio najpre ambulantno u Kliničkom centru Srbije, a zatim je, zbog drastičnog pogoršanja, smešten u Institut za reumatologiju.

On je zatim pozvan da nastavi lečenje minhenskoj klinci radi procene da li je moguća manje invazivna operacija od one koja je planirana u Beogradu i uz saglasnost domaćih neurohirurga odlučio da se ipak operiše u Nemačkoj.

Njegov odlazak na operaciju u inostranstvo je izazvao brojne kritike u javnosti i od nekih domaćih zdravstvenih stručnjaka, koji su, prema pisanjima medija, navodili da je on time iskazao sumnju u resor koji vodi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: