Ubio bivšeg kolegu, pa sebe

Vozač Vlade Srbije na Novom Beogradu ubio bivšeg kolegu, a potom i sebe. Najverovatnije je reč o sukobu zbog novca.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.04.2010.

15:43

Default images

Kako su objasnili u policiji, Predrag Novaković, vozač u Ministarstvu za dijasporu, ubio je Milana Medojevića, zamenika načelnika Odeljenja za zajedničke poslove u prethodnoj vladi, a potom i sebe. Direktor policije Milorad Veljović je izjavio da su dva mrtva muškarca pronađena u automobilu ispred broja 124 u Ulici Arsenija Čarnojevića na Novom Beogradu.

Kako B92 saznaje muškarci koji su pronađeni mrtvi u atomobilu audi A6, radnici su Uprave za zajedničke poslove Vlade Srbije. Automobilom je pre ubistva upravljao vozač Ministarstva za dijasporu Predrag Novaković, a na mestu suvozača pronađen je Milan Medojević, koji je ranije radio u toj službi, a sada je neraspoređen.

 

Prema našim saznanjima, Medojević živi u zgradi u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, ispred koje se desilo ubistvo i samoubistvo.

Prema do sada prikupljenim podacima, Novaković je došao do zgrade i pozvao telefonom Medojevića da siđe.

Pretpostavlja se da su, kada je Medojević seo u automobil, oni vodili raspravu nakon čega je Novaković, u čijoj ruci je pronađen pištolj, ubio Medojevića, a potom izvršio samoubistvo.

O tome svedoči rupa na krovu automobila iznad mesta suvozača i razbijen bočni prozor na mestu vozača.

Za sada nije poznato odakle Novakoviću pištolj i da li je imao dozvolu za njegovo nošenje. Motiv ubistva i samoubistva Medojevića i Novakovića najverovatnije su neraščišćeni odnosi oko dugovanja novca.

Policija, istražni sudija i predstavnik tužilaštva završili su uviđaj, a tela su prebačena na Institut za sudsku medicinu gde će, kako se očekuje, biti obavljena obdukcija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: