Danas iz Beograda po redu letenja

Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da bi avio-saobraćaj sa beogradskog aerodroma danas trebalo da se u potpunosti odvija prema uobičajenom redu letenja.

Izvor: B92

Sreda, 21.04.2010.

00:24

Default images

Kako se navodi u saopštenju, juče je nastavljena normalizacija aviosaobraćaja sa beogradskog aerodroma, a prema informacijama aviokompanija, red letenja za četvrtak, 22. april poštovaće se u potpunosti.

Nakon erupcije vulkana Ejafjalajokul na Islandu 14. aprila, oblak vulkanske prašine poremetio je vazdušni saobraćaj u Evropi, zbog čega je veći broj zemalja zatvorio vazdušne prostore.

Nakon vikenda kada je aviosaobraćaj u Evropi bio skoro potpuno onemogućen, situacija se polako normalizuje.

Putnici se o letovima nacionalnog avio prevoznika mogu informisati preko pozivnog centra “Jat ervejza“ na besplatni telefon 0800 111 528.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: